Hippodrom Sátor

A fesztivál első sátra a Hippodrom, ami valamivel kisebb, mint a többi. A fiatalok részesítek elsősorban előnyben, mert a sátor modernebb stílusú, és a sramli zenén kívül mai zenei slágerek is szólnak, ez teszi igazán különlegessé ezt a sátrat. Nagy esély van rá, hogy ebben a sátorban találkozzunk sportolókkal, zenészekkel, filmsztárokkal is. Kérhetünk tőlük autogramokat, fotózkodhatunk velük, vagy akár kellő mennyiségű sör után, dalra is fakadhatunk a társaságukban.

http://www.hippodrom.de/

 

Önök kérdezték

Mit tartalmaz a BBP biztosítás?

Külföldi utazás vagy tartózkodás idejére szóló betegség-, baleset-, és poggyász - biztosítást.

Milyen felszereltségű busszal viszik az utasokat?

Irodánk minden esetben felső kategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

3-4 óránként, ill. igény szerint pihenőket tartunk kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni (mosdóhasználatra javasolt pár € aprópénzt hozni).

Az ülésrend előre meg van-e határozva, vagy pedig az érkezés sorrendje szerint foglalhatjuk el a helyünket az autóbuszon?

Megpróbáljuk figyelembe venni a kéréseket, de garanciát azok teljesítésére nem tudunk vállalni. Garantált, fix ülőhely foglalása: 3.000,- Ft / fő

Ha személyesen az irodában szeretnék befizetni az útra, mettől meddig tehetem meg? Hét végén is nyitva vannak?

Euro Travel Pólus Center
H-V: 10:00 - 20:00
Euro Travel Andrássy út
H-P: 9:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Oktoberfest 2016

Cloudy

-1°C

Munchen

Cloudy

Humidity: 72%

Wind: 28.97 km/h

  • 23 Feb 2018

    Cloudy -1°C -4°C

  • 24 Feb 2018

    Partly Cloudy 0°C -5°C